Συνεντεύξεις Πελατών

Η αναγκαιότητα για διαφήμιση έχει οδηγήσει πολλές φορές σε επιχειρήσεις και διαφημιστές να αναζητούν ένα καλό σλόγκαν για δείξουν την δουλειά τους και να προσελκύσουν πελάτες.

Η γνώμη των πελατών μια εταιρίας, αποτελούν μία από τις καλύτερες διαφημίσεις για μία επιχείρηση. Η εταιρία μας ήρθε σε επαφή με άτομα τα οποία είχαν επιλέξει την Κούρτης Κατασκευαστική Εταιρία για την ανέγερση ενός προκατασκευασμένου σπιτιού και τους ζήτησε να πουν στην κάμερα την άποψη τους και την εμπειρία τους, τόσο για το σπίτι που αγόρασαν, όσο και για την γενικότερη άποψη τους για την ποιότητα των υπηρεσιών της Κούρτης Κατασκευαστικής Εταιρίας.

Η κυρίες Χρύσα, Βάσω, Βαρβάρα και ο κύριος Σταύρος μίλησαν από καρδιάς μπροστά στην κάμερα και μας είπαν τα ακόλουθα:

Δημήτρης Κεχαγιάς | Εξοχική κατοικία 80τ.μ. Μεσάγγαλα, Λάρισα.
Χρήστος Νότης | Εξοχική μεταφερόμενη κατοικία 75τ.μ Λεπτοκαρυά, Πιερία.
John Stournaras | Pteleos, Magnesia.
Γεωργία Φαρμακιώτη | Αργυροπούλι, Τύρναβος
Γιώργος Κακαζιάνης / Δέσποινα Οικονομου. Μονοκατοικία 120τ.μ στις Ν. Παγασές Βόλου.
Βάιος Μπρέτας | Μονοκατοικία 100τ.μ στον Αγιόκαμπο Λάρισας.
Χ. Κατσιάνας | Προσθήκη ορόφου 100τ.μ
Σωτήρης Μπρέντας | Επαγγελματικός Χώρος / Γραφεία 40 τ.μ.
Μαρία Ζήκου | Μονοκατοικία 81 τ.μ.
Δημήτριος Καραγιάννης / Ιωάννα Δελημιχάλη | Μονοκατοικία 100τ.μ.
Βάσω Καλαμποκίδου

Από την άλλη σε ένα μεγαλύτερο προκατασκευασμένο εξοχικό σπίτι της εταιρίας Κούρτης Κατασκευαστική των 145 τ.μ η κυρία Βάσω άκρως ευχαριστημένη για την ποιότητα της κατασκευής μας και έκανε μια σύντομη σύγκριση με ένα γειτονικό σπίτι κανονικής κατασκευής το οποίο είχε πρόβλημα υγρασίας και τόνισε πόσο εύκολα ζεσταίνεται το δικό της! Για την ακρίβεια μας είπε:

Να σας πω ένα πρόβλημα; Δίπλα μας έχουν χτισμένο ένα σπίτι κανονικά πως τα χτίσουν. Ήρθε ο άνθρωπος την άνοιξη και πέταξε τα στρώματα, πέταξε τα ρούχα από την υγρασία και εμείς ερχόμαστε και τον χειμώνα μέσα σε μισή ώρα και αν είναι πολύ υπό το μηδέν σε τρία τέταρτα το σπίτι ζεσταίνεται!

Σταύρος Μαγαλιός

Αναφορά προς την εικόνα της επιχείρησης και την ορθότητα της επιλογής έκανε ο κύριος Σταύρος καθώς αισθάνθηκε την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό μας. Ο ίδιος δήλωσε:

Αισθανθήκαμε μια σιγουριά, μια σοβαρότητα την οποία έχει η επιχείρηση και αυτό είναι το πιο σημαντικό και σίγουρα απεδείχθη πως κάναμε πολύ καλή επιλογή.

Βαρβάρα Κυριακοπούλου

Την απόλυτη ικανοποίηση της μας μεταφέρει η κυρία Βαρβάρα για το σπίτι των ονείρων της, αφού η Κούρτης Κατασκευαστική πραγματοποίησε αυτό ακριβώς που ονειρευόταν. Χωρίς πολλές λεπτομέρειες είπε:

Όπως το ονειρευτήκαμε έτσι και έγινε, δεν είναι κάτι που είπαμε ότι το θέλαμε έτσι και έγινε αλλιώς!

Χρύσα Αλεξοπούλου

Η κυρία Χρύσα Αλεξοπούλου δήλωσε πως είναι το σπίτι των ονείρων της καθώς περιμένει το νέο μέλος της οικογένειας της, το οποίο σίγουρα θέλει να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές, όμορφο λειτουργικό και άνετο σπίτι αφού μιλάμε για μια κατοικία των 105 τ.μ. Συγκεκριμένα η κυρία Χρύσα δήλωσε:

Ήταν ένα σπίτι από αυτό που ονειρευόμασταν, το αποκτήσαμε, είμαστε ωραία ευτυχισμένοι, περιμένουμε το μωράκι μας και θα ολοκληρωθεί η ευτυχία μας!

Η εμπειρία της Κούρτης προκατασκευασμένα σπίτια, σε συνάρτηση με την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία σίγουρα θα σας κάνει μας να επιλέξετε πιο εύκολα για κατασκευή του σπιτιού των ονείρων σας!