Βιβλίο Πελατών

Δημήτρης & Ιωάννα Καραγιάννη

Πριν πολλά χρόνια ονειρευόμασταν ένα μικρό ΠΑΛΑΤΙ. Ο θεός μας έστειλε στον δρόμο μας τον κύριο ΚΟΥΡΤΗ Ευάγγελο. Το να πω ότι είναι άριστος επιχειρηματίας με μια επιχείρηση άριστη είναι λίγο. Το να είσαι άνθρωπος και να τιμάς τα χρήματα που παίρνεις είναι θείο δώρο. Μας έφτιαξες όχι παλάτι αλλά ΑΝΑΚΤΩΡΟ που ονειρευόμασταν 20 χρόνια. Σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Λούπα Μαρία

Βαγγέλη μου!! Χίλια ευχαριστώ! Η δουλειά σου άψογη η συνεργασία τέλεια επίσης και η κατανόηση. Και πάλι ευχαριστώ καλή συνέχεια και με πολλές δουλειές!

Μίλυ Χρήστος Κοραλία Βαγγέλης Ειρήνη

Οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κύριο Βαγγέλη Κούρτη της ομώνυμης εταιρίας ΚΟΥΡΤΗΣ προκατασκευασμένα σπίτια για το υπέροχο σπίτι των παιδιών μας. Άψογος επαγγελματίας με ήθος και επαγγελματική συνείδηση. Ευχαριστούμε πολύ, Καλές Δουλειές, Υγεία Ευτυχία στην οικογένεια και στους συνεργάτες.

Νταλούκα Σοφία

Έχουμε φτιάξει ένα σπίτι στο Δροσερό Τρικάλων. Όσον αφορά την συνεργασία με τον κατασκευαστή και τα συνεργεία του μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Συνεργάσιμοι και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Η δε κατασκευή είναι τέλεια. Είμαστε ικανοποιημένοι και σας ευχαριστούμε όλους.

Σβίλλιας Διονύσιος

Έχω φτιάξει σπίτι στη Γαλήνη Πλατυκάμπου, 136 τετραγωνικά καθαρά με 50 τετραγωνικά βεράντες και 40 τετραγωνικά υπόγεια. Από την αρχή χρησιμοποίησα τα συνεργεία του κ. Κούρτη (ακόμη και στην κατασκευή της πλάκας) και έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος τόσο από την ποιότητα δουλειάς όσο και από τον χρόνο παράδοσης . Η ποιότητα ήταν ένα από τα κύρια μελήματα μου μιας και δεν θα είχα δυνατότητα να φτιάξω και 2ο σπίτι. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου. Επίσης πολύ σημαντικό είναι και η μετέπειτα συνεργασία με τον κ. Κούρτη που μου δίνει την δυνατότητα να έχω άμεση υποστήριξη σε οτιδήποτε χρειαστώ και θελήσω να προσθέσω στην οικία μου ή να αλλάξω.

Ούντρια Λίτσα

Το σπίτι που φτιάξαμε είναι στον Αγιόκαμπο πριν από 8 χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Πρώτα γιατί είναι πολύ όμορφο σπίτι και δεύτερον γιατί κατασκευαστικά όλα αυτά τα χρόνια δε είχα απολύτως κανένα πρόβλημα. Εύχομαι η επιχείρηση να είναι πάντα πρώτη και να ανταμείβει τους πελάτες της με αξιοπιστία και αγάπη.

Βασίλειος Λάσκος – Παρασκευή Λάσκου

145τμ κύριοι χώροι μαζί με τος βεράντες. Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρία Κούρτης για την συνεργασία όλων των συνεργείων που συμμετείχαν στην ανοικοδόμηση του σπιτιού μέσα σε χρόνο ρεκόρ. Καθώς επίσης τον Ευάγγελο Κούρτη που στάθηκε στο ύψος της εταιρίας αυτής λες και ήταν δικό του σπίτι. Τέλος, ευχαριστώ τον κ Κούρτη για όλα αυτά.

Γιάννης Θαμνόπουλος

Λέγομαι Γιάννης Θαμνόπουλος και μένω στην Ελασσόνα. Το σπίτι που μένω το έφτιαξε ο κύριος Βαγγέλης Κούρτης και η εταιρία του. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το από το αποτέλεσμα αυτής της επιλογής μου να αναθέσω την κατασκευή του σπιτιού στον κ. Βαγγέλη. Τα λόγια είναι περιττά. Το αποτέλεσμα τέλειο. Ευχαριστώ τον ίδιο και την εταιρία για το ενδιαφέρον τους και μετά το τελείωμα του σπιτιού.

Γεώργιος Τσακμάκης

Είχα την χαρά και την τιμή να συνεργαστώ με τον κύριο Ευάγγελο Κούρτη που μου έφτιαξε μια υπέροχη κατοικία 72τμ στην Ανάβρα Αγιάς και χαίρομαι εγώ και η οικογένεια μου. Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Κούρτη Ευάγγελο για τη ανθρωπιά του, που με στήριξε ηθικά και οικονομικά να πραγματοποιήσω το όνειρο μου.

Άρης Τσιάρας

Το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα μετά από 5 χρόνια αποφασίσαμε να φτιάξουμε το δικό μας σπίτι. Θέλαμε προκατασκευασμένο και ήρθαμε στον κύριο Βαγγέλη Κούρτη. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση. Φτιάξαμε ένα σπίτι 100τμ το οποίο είναι υπέροχο. Μένουμε εδώ και 2 χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο. Είναι δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα και χωρίς θέρμανση μόνο με τζάκι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όλος ο κόσμος ερχόταν να το δει και ρωτούσε. Καλές δουλειές στον κύριο Κούρτη.  Νέα Αγχίαλος

Γεώργιος Λυμτσιούλης

Πριν από χρόνια το όνειρο μας έγινε, τροχοβίλα στη Σωτηρίτσα. Ευχαριστούμε τον κύριο Κούρτη για τη συνεργασία και την βοήθεια. Του εύχομαι καλές δουλείες και προσωπική επιτυχία στη δουλεία, κερδίσαμε ένα φίλο.  Νίκαια Λάρισας

Βασίλης Νατσιούλης

Έχω κάνει ένα σπίτι στον Ε. Κούρτη, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από την ποιότητα κατασκευής του σπιτιού, τόσο εγώ, όσο και η υπόλοιπη οικογένεια μου. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Κούρτη για την καλή δουλειά που μου ‘χει κάνει. Το σπίτι μας κατοικείται 15 χρόνια.

Θωμάς Πουλιάνας

Έχω φτιάξει δυο σπίτια στον Πλαταμώνα από 45 τετραγωνικά μέτρα και βεράντες από 25 τμ το καθένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την κατασκευή τους και για την μόνωση τους και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Επίσης και η συνεργασία που είχα με τον κύριο Ευάγγελο Κούρτη ήταν άψογη και οτιδήποτε χρειαστώ και θελήσω αμέσως με εξυπηρετεί. Εύχομαι η επιχείρηση να είναι πάντα πρώτη και σας ευχαριστώ για όλα που κάνατε για μας. Στο σπίτι αυτό κατοικούμε 10 χρόνια.

Πιπέρκας Σιδέρης

Ονομάζομαι Πιπέρκας Σιδέρης είμαι επαγγελματίας. Χρόνια όνειρο μου πάντα όπως κάθε Έλληνα είναι ένα σπίτι. Κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να εκπληρώσω το όνειρο μου. Σε κάποια διαφημιστική πινακίδα είδα το όνομα του Ευάγγελλου Κούρτη για Προκάτ Σπίτια. Επισκέφτηκα την εταιρία του, είδα έναν άνθρωπο πρόσχαρο, ευγενικό, μίλησα μαζί του είδα την δουλεία που γινόταν και μου άρεσε. Πήρα την απόφαση να συνεργαστώ μαζί του πράγματι και πάντα στους χρόνους που όριζε η εταιρία χωρίς καθυστερήσεις και με συνέπεια το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ προσωπικά τον Ευάγγελο Κούρτη και όλο το προσωπικό για την συνεργασία τους και το φιλότιμο που δείξανε όλο τον καιρό αυτό.

Μιχάηλ Τζιατζιάφης

Μετά από πολύ σκέψη και τρέξιμο ( προσφορές κλπ) κατέληξα στα προκατασκευασμένα σπίτια του Βαγγέλη Κούρτη. Στην αρχή με επιφύλαξη γιατί δεν ήξερα τις κατασκευές αυτού του συγκεκριμένου είδους σπιτιών, αλλά μέρα με τη μέρα κατάλαβα ότι η εταιρία Ευάγγελος Κούρτης απαρτίζεται πραγματικά από επαγγελματίες. Χωρίς να βάλω ουδεμία προσωπική εργασία το σπίτι μου - εξοχικό - έγινε πολύ όμορφο και λειτουργικό. Στο χωριό Κουλούρα που κατασκευάστηκε είναι το πρώτο και οι κάτοικοι του έρχονται και το θαυμάζουν και με ρωτούν πως ένα τόσο όμορφο σπίτι έγινε τόσο γρήγορα και προσεκτικά. Τέλος εύχομαι προσωπικά στον Κ. Ευάγγελο Κούρτη και τους συνεργάτες του κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Βασίλειος Θανόπουλος

Αγαπητέ κ. Κούρτη, ομολογώ οι εργασίες και η κατασκευή της κατοικίας μου ( εξοχικής) εις Ροποντού Πύλης Τρικάλων είναι άψογη καθ’ όλα . Βέβαια αυτό σας τιμά προσωπικά, και επιπλέον κ. Κούρτη, η προσωπικότητα σας, η εργατικότητα σας, το άψογο τεχνικό σας προσωπικό, το οποίον και είναι προσωπική σας επιτυχία σας τιμά. Επίσης, πιστεύω είστε εθνικών κεφάλαιον για την πατρίδα μας. Συγχαρητήρια. Μεθ’ υπολειψεως, Απόστρατος Αξιωματικός Π.Ν. και Βασιλικής Ναυτικού.

Ιωάννης κ Βούλα Καποδίστρια

Τα λόγια καμία φορά είναι περιττά. Η συνέπεια και το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με τον κύριο Κούρτη Ευάγγελο ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα. Θα ήταν παράλειψη μας αν δεν αναφερόμασταν, και στην πολύ καλή συνεργασία των συνεργείων του κυρίου Κούρτη και ιδιαίτερα τον κύριο Γκανάβα. Σας ευχόμαστε να παραμείνετε πάντα σε αυτά τα επίπεδα. Καλή συνέχεια

Νίκος κ Μαρία Κοκκινά

Όταν για πρώτη φορά επισκεφτήκαμε το γραφείο του κ. Κούρτη και συζητήσαμε μαζί του μας έκανε εντύπωση η ειλικρίνεια του και ο επαγγελματισμός του. Δεν διαψευσθήκαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Εκτός από άψογος επαγγελματίας είναι και άνθρωπος. Το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες του. Σας ευχαριστούμε και εσάς προσωπικά και το προσωπικό του γραφείου σας. Σας ευχόμαστε ολόψυχα προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία καθώς και πάντα επαγγελματικές επιτυχίες.  Παραλία Παντελεήμονα

Λαγγούρα Δήμητρα

Χίλια ευχαριστώ αν πω θα είναι λίγα! Ο κ. Κούρτης και όλοι οι συνεργάτες του ήταν υπερεξυπηρετικοί και υπομονετικοί μαζί μας. Μας βοήθησαν για το καλύτερο και πάντα με τις καλύτερες των προθέσεων. Το νέο μας σπίτι βρίσκεται στο Μελισσοχώρι Λάρισας και αν και μικρό (θεωρητικά) είναι λειτουργικό (πρακτικά) και κουκλίστικο για εμάς που επενδύσαμε τα χρήματα που με τόσο κόπο μαζεύαμε για χρόνια ! Η πόρτα του σπιτιού μας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον κ. Κούρτη, και κ. Ερμιόνη αλλά ακόμη και για τον τελευταίο εργάτη που έβαλε ένα μικρό λιθαράκι στην κατασκευή του. Ευχαριστούμε για όλα!!!

Νικ. Γκιάστα

Σας ευχαριστούμε που κάνατε την οικογένεια μας ευτυχισμένη. Θα σας το χρωστάμε για πάντα και να έχετε τις προσευχές μας πάντα δίπλα σας. Όσο για το σπίτι… ήδη στεγάζει τα όνειρα όλων μας! Να είστε εσείς και η οικογένεια σας πάντα καλά! Ευχαριστούμε!  Ματονέρι Καλαμπάκας

Οικογένεια Δημόπουλου

Περάσαμε ένα υπέροχο καλοκαίρι σε ένα υπέροχο σπίτι που κατασκευάστηκε σε ελάχιστο χρόνο και όπως το είχαμε φανταστεί. Ήμασταν 400χλμ μακριά και όμως όλα έγιναν όπως εμείς τα φανταζόμασταν και χωρίς την παραμικρή παρεξήγηση. Υπήρξε κατανόηση και αμοιβαίως σεβασμός πράγμα σπάνιο στην εποχή μας μεταξύ πελάτη και πωλητή. Με τις θερμότερες ευχές μας για υγεία και επαγγελματική επιτυχία.  Αγία Λάρισας.

Ταμπορούδη Ρούλα

Η κυρία Ταμπορούδη Ρούλα κ’ οι γιοί της Άρης κ Σπύρος Μόσιαλος ευχαριστούν από την καρδιά τους τον κύριο Βαγγέλη Κούρτη κ την ομάδα του για την αποπεράτωση του σπιτιού μας στην κοιλάδα Λάρισας κ την εκπλήρωση των ονείρων μας. Ευχόμαστε από καρδιάς καλές δουλειές κ προπάντων καλές συνεργασίες.

Μπάρδας Αλέξανδρος- Κουκουτσέλου Περσεφόνη

Όταν ξεκινήσαμε είχαμε το «άγχος» μας. Πως θα γίνει το σπίτι;  είναι σωστή η επιλογή του προκατασκευασμένου με σιδερένιο σκελετό; Πως θα γίνει; Όλα όμως διαλύθηκαν στην πορεία. Ένα σπίτι «κουκλί»! Βαγγέλη να είσαι πάντα καλά και να φτιάχνεις όμορφα σπίτια. Βρήκα εκτός από ένα κατασκευαστή πάνω από όλα γνώρισα ένα «άνθρωπο»! Σε ευχαριστούμε με μεγάλη εκτίμηση

Γιώργος Μπαρλάς

Σήμερα ολοκληρώθηκε η παράδοση του σπιτιού μας από την εταιρία Ευ. Κούρτη με την οποία συνεργαστήκαμε σε φιλικά πλαίσια και δημιουργικά όλοι μαζί βρεθήκαμε σαν μια παρέα και μετά από αρκετές δύσκολες στιγμές φτιάξαμε ένα δέσιμο ανθρώπινο και ειλικρινές έτσι ώστε δεν χωρίζουμε αλλά συνεχίζουμε από πιο κοντά και φιλικά. Βαγγέλη Κούρτη σ’ ευχαριστώ. Λάρισα.

Γιάννης Πελεκάνος

Σήμερα παραλάβαμε την εξοχική μας κατοικία στο Κόκκινο Νερό. Πιστεύω ότι λίγο μελάνι και μια κόλλα χαρτί είναι πολύ λίγο για να εκφραστώ…!!! Ένα μεγάλο μπράβο για την συνεργασία, την ειλικρίνεια, την υπομονή για το τέλειο αποτέλεσμα!!!! Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας και ευχόμαστε να είστε υγιής και να δίνετε χαρά στον κόσμο. Λάρισα

Γεωργία Αναγνωστόπουλου

Ονειρευόμασταν ένα μικρό εξοχικό σπιτάκι στη θάλασσα για μας και τα παιδιά μας. Τελικά έγινε ένα μικρό παλατάκι, πιο όμορφο από ότι το φανταζόμασταν και θα είναι το δικό μας μικρό παλατάκι. Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και τη φροντίδα σας πάνω απ’ όλα γιατί το σπίτι που θα χαρούμε στο μέλλον έχει και φαίνεται πραγματική φροντίδα και που έγινε τόσο όμορφο χωρίς να κουραστούμε. Συνεχίστε έτσι και ελπίζουμε πάντα να έχουμε αυτή την καλή συνεργασία και σχέση που είχαμε γιατί σας είχαμε δίπλα μας.

Διπλάρης Κωνσταντίνος

Κατά την συνεργασία μας με τον κ.Κούρτη διαπίστωσα ότι πέρα από ότι ήταν εξαιρετικός σαν άνθρωπος ήταν και σαν φίλος προς εμάς. Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που ένα όνειρο μας έγινε πραγματικότητα και πάντα θα είναι στο μυαλό μας, να είναι καλά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα.

Βασίλης και Ελένη Μπαλαμότη

Ευχαριστούμε τον κ Κούρτη για όλη την συνεργασία που είχαμε για την κατασκευή του σπιτιού μας. Το προσωπικό του, οι συνεργάτες του, η γραμματέας του ήταν όλοι ευγενικοί και συνεργάσιμοι μαζί μας. Ευχαριστούμε θερμά!

Τσάτσιος Δημήτριος Καλκάνη Ειρήνη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Κούρτη, και την ομάδα του για το υπέροχο σπίτι που μας φτιάξανε. Πάντα ήταν όλοι τους πολύ συνεργάσιμοι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το σπίτι που αποκτήσαμε.  Δροσερό – Τρικάλων

Γιάννης Κωσταντούλας -Τζένη Τσακίρη

Ψάχναμε 4 χρόνια να βρούμε σπίτι. Θέλαμε να βρούμε προκατασκευασμένο λόγω κόστους και χρόνο παράδοσης. Ρωτήσαμε ακόμη και σε κατασκευαστική εταιρία της Κρήτης. Γνωρίσαμε τον Βαγγέλη τον Κούρτη που μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν κατασκευαστής. Ότι θέλαμε μας το έφτιαξε, όσο δύσκολο κι αν ήταν. Ήταν συνεργάσιμος, εντάξει στους χρόνους και στα υλικά. Ότι συμφωνήθηκε έγινε. Κερδίσαμε έναν φίλο πάνω απ’ όλα. Πάντα να έχει υγεία και καλές δουλειές.

Πόπη Κιρμιζή

Συγχαρητήρια για την οργάνωση και την επαγγελματικότητά σας τα οποία φαίνονται αμέσως με την πρώτη ματιά. Μας δίνετε μαθήματα εργατικότητας, ποιότητας και εμπιστοσύνης. Καλές δουλειές.  Κοζάνη

Αποστόλης Κατερίνα Χαλάτη

Πριν από επτά χρόνια μας φτιάξατε το σπίτι στα Μεσάγγαλα. Σας ευγνωμονούμε. Άψογοι επαγγελματίες, πολύ καλή δουλειά. Χάρις σε σας απολαμβάνουμε τα καλοκαίρια μέσα σε ένα λειτουργικό σπίτι. Συγχαρητήρια. Ευχόμαστε από καρδιάς να έχετε πάντα επιτυχίες

Αθανάσιος Κατσαμπέκης Ανθή Σιδέρη

Αγαπητέ κ. Κούρτη, Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία που είχαμε μαζί και ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της κατασκευής του σπιτιού μας, που μας παρουσιάσατε. Η συμπεριφορά του προσωπικού σας ήταν άψογη απέναντί μας.

Ελευθερία Αθανασοπούλου Δημήτριος Συμεωνίδης

Θερμές ευχαριστίες για την αποπεράτωση του πρώτου προκάτ σπιτιού στην περιοχή του Συκουρίου Λάρισας. Πολλές ευχές για καλή συνέχεια στο έργο σας. Και κάθε οικογενειακή ευτυχία.

Οικογένεια Στυλίνοβιτς Ιωάννη

Πριν 10 χρόνια αποφασίσαμε με την γυναίκα μου να φτιάξουμε το σπιτικό μας. Ο κύριος Κούρτης Ευάγγελος μας εξυπηρέτησε σε όλες τις φάσεις κατασκευής πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την κατασκευή του σπιτιού. 10 χρόνια μετά έχουμε μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από άποψη κατασκευής και εξυπηρέτησης. Ευχαριστούμε πολύ. Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, δύναμη και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες. Βόλος

Τσάτσαρου Φανή

Συγχαίρουμε τον κ. Κούρτη και τους συνεργάτες του για την άψογη λειτουργία της εταιρείας του! Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία τους.

Καλκάνης Σωκράτης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον κύριο Κούρτη και τους συνεργάτες του. Μπράβο την κυρία Ερμιόνη με το γλυκό και πλατύ χαμόγελο που λύνει όλα τα προβλήματα της εταιρίας. Το σπίτι μας βρίσκετε στο Δροσερό Τρικάλων και θα είναι ανοιχτό για όλους σας. Ευχαριστούμε για όλα.

Η εμπειρία της Κούρτης προκατασκευασμένα σπίτια, σε συνάρτηση με την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία σίγουρα θα σας κάνει μας να επιλέξετε πιο εύκολα για κατασκευή του σπιτιού των ονείρων σας!