Προφίλ – Ιστορικό

κουρτης προκατ σπιτια
Κατασκευαστική Εταιρεία ΚΟΥΡΤΗΣ
1

Η πολυετής εμπειρία της Κατασκευαστικής Εταιρείας ΚΟΥΡΤΗΣ Προκατασκευασμένα Σπίτια, η τεχνογνωσία της και η ποιότητα των κατασκευών της, δίνουν τη δυνατότητα στην εταιρία να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις, που ικανοποιούν κάθε απαίτηση και την καθιερώνουν πρώτη στις επιλογές που αφορούν την προκατασκευασμένη κατοικία.

Για περισσότερα από 35 χρόνια

Πρωταγωνίστησε στον χώρο του προκατασκευασμένου, έχοντας στο ενεργητικό της εκατοντάδες κατασκευές στο νομό Λάρισας αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα και εφαρμόζοντας κάθε τεχνογνωσία προκειμένου οι κατασκευές της να αποτελούν πρότυπα δόμησης.

Η Κατασκευαστική Εταιρεία ΚΟΥΡΤΗΣ – Προκατασκευασμένα Σπίτια αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για την κατασκευή της κατοικίας ,όπως η οικοδομική άδεια και οι ασφαλιστικές εισφορές προς το ΙΚΑ.

20ετής ΧΡΥΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εταιρεία πρωτοπορώντας ακόμα μια φορά προσφέρει 20ετή ΧΡΥΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ, αποδεικνύοντας την ισόβια σχέση της με τους πελάτες της.

Ιστορικό
1

Η Κατασκευαστική Εταιρεία ΚΟΥΡΤΗΣ – Προκατασκευασμένα Σπίτια ιδρύθηκε το 1986 από τον Ευάγγελο Κούρτη, αρχικά με την ονομασία «ΠΡΟΦΙΛ» και αντικείμενο την κατασκευή προκατασκευασμένων κατοικιών, με όλες τις προδιαγραφές σωστής οικοδόμησης, αντισεισμικότητας, θερμό-ηχομόνωσης, αισθητικής και άψογης λειτουργικότητας και με πλήρη σεβασμό στο περιβάλλον.

Με τη συμπλήρωση της 20ετίας της η εταιρεία μεταστεγάζεται σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, σε ιδιόκτητη έκταση 20.000τ.μ. , στο 7ο χλμ. Λάρισας-Κοζάνης, με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξή της και την πλέον δυναμική συμμετοχή της στο χώρο της κατοικίας. Παράλληλα πρόθεσή της υπήρξε και η εξαγωγή των κατασκευών της, καθώς και η εισαγωγή των Α΄ υλών από χώρες του εξωτερικού.

Εξοπλισμός & Τεχνογνωσία
Ο άρτιος μηχανολογικός εξοπλισμός της και η σύγχρονη τεχνολογία, ο ιδιόκτητος στόλος φορτηγών αυτοκινήτων κάθε τύπου και το συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό της έδωσε την πρώτη θέση στο χώρο της, ενώ οι περισσότεροι από 80 εξωτερικοί συνεργάτες (μηχανικοί, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κ.α.) τις δυνατότητες ν’ αναλαμβάνει και να φέρει επιτυχημένα σε πέρας κάθε κατασκευή, από την πλέον απλή μέχρι τις σύμμεικτες, προσθήκες κ.ά.

Το επόμενο βήμα της εταιρείας ήταν η αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων της και η ανάληψη κάθε κατασκευαστικού έργου είτε αυτό αφορά την κατοικία, είτε επαγγελματικούς ή βιοτεχνικούς χώρους. Πλέον εξειδικεύεται πέρα από τα προκατασκευασμένα σπίτια και σε συμβατικές κατασκευές, ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις κ. ά.

Ιδιαίτερα τώρα που το ενεργειακό πρόβλημα αποτελεί μόνιμο πονοκέφαλο για τους ιδιοκτήτες των σπιτιών, οι προδιαγραφές θερμομόνωσης με τη χρησιμοποίησης της διογκωμένης πολυστερίνης είναι η μοναδική λύση για την ισόβια αντιμετώπιση, προσφέροντας οικονομία μέχρι και 80%.

Παράλληλα η συμπίεση του χρόνου κατασκευής μέχρι και στο μισό έναντι μιας συμβατικής κατασκευής και η καθετοποιημένη παραγωγή μειώνει το κόστος ανέγερσης μέχρι και 40%, προσφέροντας τεράστια οφέλη στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.