Ανέγερση Καμπαναριού Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καλλιθέα Ελασσόνας

elassona

Η Κατασκευαστική Εταιρεία «ΚΟΥΡΤΗΣ – Προκατασκευασμένα Σπίτια» εδώ και τριάντα χρόνια έχει καθιερωθεί στον τομέα της δόμησης, τόσο των προκατασκευασμένων κατοικιών όσο και της ανακατασκευής και της προσθήκης σε υπάρχουσες κατασκευές.

Η Κατασκευαστική Εταιρεία «ΚΟΥΡΤΗΣ – Προκατασκευασμένα Σπίτια» εφαρμόζοντας σε κάθε έργο της το τρίπτυχο «Υψηλή Ποιότητα (επομένως μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας), Συνέπεια, Χαμηλό Κόστος» προσπάθησε και κατάφερε να ξεφύγει από τα στενά όρια της περιοχής μας και να κάνει ευρέως γνωστό το όνομα της εταιρείας όχι μόνο στην περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας αλλά και σε όλη την υπόλοιπη χώρα, παραδίδοντας δεκάδες έργα.

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει, σε συνδυασμό με τεχνική εξειδίκευση, πρωτοπορεί και στην κατασκευή προκατασκευασμένων ναΐσκων και εκκλησιών. Τελευταία δουλειά της Κατασκευαστικής Εταιρείας «ΚΟΥΡΤΗΣ – Προκατασκευασμένα Σπίτια» είναι το καμπαναριό του Αγίου Γεωργίου στην Καλλιθέα Ελασσόνας. Η Κατασκευαστική Εταιρεία «ΚΟΥΡΤΗΣ – Προκατασκευασμένα Σπίτια» ανέλαβε την κατασκευή του, από τη θεμελίωση μέχρι τον τρούλο.

Επιπρόσθετα, η Κατασκευαστική Εταιρεία «ΚΟΥΡΤΗΣ – Προκατασκευασμένα Σπίτια» είναι σε θέση να κατασκευάσει οποιονδήποτε ναό, χωρίς περιορισμό στο μέγεθος, ο οποίος παραδίδεται και αγιογραφημένος. Επίσης κατασκευάζει ναϊδρια (εκκλησάκια) τα οποία είναι σε θέση να μεταφέρει και να εγκαταστήσει σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.