ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

marmodom

Μια νέα εξαιρετικά σημαντική συνεργασία με την ελληνική εταιρία MARMODOM ξεκίνησε για την εταιρία ΚΟΥΡΤΗΣ. Ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος τησ MARMODOM κ.Κυριακίδης πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της Κούρτης παρουσίαση σχετικά με το Πιστοποιημένο Σύστημα Θερμομόνωσης BIOPANOPLY τόσο στο προσωπικό όσο και σε συνεργάτες της εταιρίας.

Ο κ.Κυριακίδης επισήμανε τη σημασία τόσο των πιστοποιημένων υλικών, όσο και της πιστοποίησης της ίδιας της εφαρμογής της θερμομόνωσης, την οποία πρέπει να ζητά ο ιδιώτης. Η εταιρία ΚΟΥΡΤΗΣ μπορεί να πιστοποιήσειότι κάθε κατασκευή της πληροί τις προδιαγραφές του προγράμματος ”εξοικονομώ κατ’οίκον” και έτσι ο καθένας μπορεί να χρηματοδοτηθεί από την τράπεζα.

synergasiaΚατά τη διάρκεια της παρουσίασης όλοι οι παρευρισκόμενοι, διοικητικά στελέχη αλλά και τεχνικό προσωπικό, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα σύγχρονα μέσα και τις τεχνικές μεθόδους που πρέπει να εφαρμοστούν προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη θερμομόνωση σε συνδυασμό με το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα και με στόχο τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

‘Ενα σπίτι είτε για την ενοικίαση είτε για τη μεταπώληση είναι απαραίτητο να αναβαθμιστεί, έτσι ώστε με τη σωστή θερμομόνωση να αποκτήσει κατάλληλη εμπορευσιμότητακαι μεγιστοποίηση απόδοσης κερδών.

η κατασκευαστική ΚΟΥΡΤΗΣ πάντα ενημερωμένη στις νέες εξελίξεις θα προχωρήσει και στο μέλλον σε αντίστοιχα σεμινάρια με στόχο την αξιοποίηση και την εφαρμογή των σύγχρονων τεχνολογιών.