Επιχειρώντας σε επίπεδο ευρωπαϊκό

groupe-boutet

Η γαλλική BOUTET στην «ΚΟΥΡΤΗΣ – Προκατασκευασμένα Σπίτια»

 

Επίσκεψη επιστέγασης της συνεργασίας μεταξύ της γαλλικής κατασκευαστικής εταιρίας BODARD – ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – Groupe BOUTET και της εταιρίας «ΚΟΥΡΤΗΣ – Προκατασκευασμένα Σπίτια», πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της «BODARD» Ιβ Νατζί, παραμένοντας στη Λάρισα μια ολόκληρη εβδομάδα προκειμένου να ενημερωθεί στις λεπτομέρειες του τρόπου κατασκευής των κατοικιών στις οποίες εξειδικεύεται η εταιρία του Ευάγγελου Κούρτη, τα υλικά, αλλά τους κανόνες αισθητικής που διέπουν τις κατασκευές που φέρουν την υπογραφή «Κούρτης».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Λάρισα, ο κ. Ιβ Νατζί επισκέφθηκε, μαζί με τον Ευάγγελο Κούρτη, τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και είχε χρήσιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Απόστολο Δοντά.

Ο Γάλλος επιχειρηματίας είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ένα μεγάλο αριθμό κατοικιών που έχουν κατασκευαστεί από την «ΚΟΥΡΤΗΣ – Προκατασκευασμένα Σπίτια» κατά την εικοσαετή και πλέον δραστηριοποίηση της εταιρίας, να μελετήσει στο χώρο του εργοταξίου τα στοιχεία εκείνα που διασφαλίζουν την πλήρη αντισεισμικότητα και θερμο-ηχομόνωση των κατασκευών και να κατανοήσει την απόλυτη σχέση αισθητικής-λειτουργικότητας στην οποία στοχεύουν οι κατοικίες του Ευάγγελου Κούρτη.

Το επόμενο βήμα είναι η υπογραφή της συμφωνίας για την ανάληψη από την «ΚΟΥΡΤΗΣ – Προκατασκευασμένα Σπίτια» την κατασκευή στη Γαλλία 30 ανεξάρτητων κατοικιών, σε πρώτη φάση, με προοπτική την επέκταση των έργων σε αστικές περιοχές.

«Είναι γεγονός ότι η εμπειρία μας και οι πρωτοποριακές μέθοδοι που χρησιμοποιούμε μας χαρίζουν ένα σημαντικότατο προβάδισμα σε όλα τα στάδια της κατασκευής, το οποίο εκτιμήθηκε και αναγνωρίστηκε με θετικά αποτελέσματα από τους Γάλλους συνεργάτες. Πλέον καλούμαστε ν’ ανταποκριθούμε σε μια πρόσκληση ιδιαίτερα εποικοδομητική και γόνιμη. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και ν’ ανοίξουμε νέους δρόμους συνεργασίας», δηλώνει ο Ευάγγελος Κούρτης.