Επιχειρηματική Αποστολή στην Κίνα

china

Όταν αποφασίζεις να διασχίσεις την υφήλιο, έχοντας για σύμμαχο την απαράμιλλη τελειότητα των προιόντων σου, οι αποστάσεις μηδενίζονται και ο δυναμισμός περισσεύει . κάπως έτσι σμιλεύεται η πανανθρώπινη συνεργασία και ανοίγουν οι ορίζοντες των μεγάλων επιχειρηματικών συμφωνιών.

Στη διαδρομή της χιλιόχρονης ιστορίας της, η Κίνα πολλές φορές αποστερήθηκε τη δύναμή της και έζησε περιόδους πρωτοφανούς παρακμής. Σήμερα όμως το θηρίο ξύπνησε και άνοιξε φτερά για άλλους ουρανούς. Οι επιχειρηματίες το ξέρουν αυτό καλύτερα από τον καθένα και οι επισκέψεις τους πληθαίνουν.

Πρόσφατο παράδειγμα το ταξίδι του κ. Ευάγγελου Κούρτη , ιδιοκτήτη της λαρισινής Κατασκευαστικής Εταιρίας<< ΚΟΥΡΤΗΣ Προκατασκευασμένα Σπίτια>>, ο οποίος συμμετέχοντας σε ενημερωτική επίσκεψη που διοργάνωσε ο Ελληνικός οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου, βρέθηκε στην αχανή χώρα της Άπω Ανατολής. Σκοπός ήταν η έρευνα του βιομηχανικού χώρου ο οποίος παρουσιάζει αλματώδη αύξηση και προωθεί τον οικονομικό γίγαντα της Κίνας στις κορυφαίες παγκόσμιες θέσεις.

Ο εμπνευστής ιδρυτής της Κατασκευαστικής Εταιρίας<< ΚΟΥΡΤΗΣ Προκατασκευασμένα Σπίτια>> που έχει κάνει ήδη κάνει γνωστό το όνομα της Λάρισας και στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα , είχε ιδιαίτερα εποικοδομητικές συζητήσεις με εκπροσώπους της Κίνας αλλά και άλλων επιχειρηματικών και βιομηχανικών χωρών, ενώ μοναδική εμπειρία αποτέλεσε για τον ίδιο η επίσκεψη του στις κινέζικες βιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή προιόντων τοι οικοδομικού κλάδου.

Θα πρέπει επίσης να επισημάνουμε , ότι οι συζητήσεις, οι επαφές και οι επισκέψεις στην Κίνα πραγματοποιήθηκαν με την αμέριστη βοήθεια του Έλληνα πρέσβη κ. Μιχάλη Καμπάνη, του Συμβούλου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων κ. Κώστα Παπαδημητρίου και της Γραμματέως Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων κ. Σοφίας Πουγκούνια, τους οποίους ο κ. Ευάγγελος Κούρτης ευχαρίστησε θερμά για όλα όσα έκαναν προκειμένου το ταξίδι να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.