2 ΤΡΟΠΟΣ

1) Εξωτερικά τοιχώματα


Τα τοιχώματα κατασκευάζονται από βιομηχανοποιημένο σίδηρο 30χιλ x 100χιλ. ,εσωτερικά από μόνωση 100χιλ διογκωμένης πολυστερίνης και εκατέρωθεν OSB (λεπιδόπλακα) 11χιλ. Στην εξωτερική πλευρά των εξωτερικών τοιχώμάτων ακολουθούν τα παρακάτω στάδια:


  • 1ο στάδιο : Τοποθέτηση της θερμομονωτικής πλάκας 50χιλ. διογκωμένης γραφιτούχας πολυστερίνης με κόλλα και ειδικά βύσματα.
  • 2ο στάδιο : επίχρισμα με υαλόπλεγμα οπλισμού και κόλλα.
  • 3ο στάδιο : τελικό στάδιο με οργανικό επίχρισμα (έτοιμο σοβά)

Στην εσωτερική πλευρά των εξωτερικών τοιχωμάτων τοποθετείται γυψοσανίδα 12χιλ. όπου στοκάρεται και τρίβεται

 

2) Εσωτερικά τοιχώματα


Τα τοιχώματα κατασκευάζονται από βιομηχανοποιημένο σίδηρο 30χιλ x 100χιλ., εσωτερικά από διογκωμένη πολυστερίνη 100χιλ. Στη συνέχεια εκατέρωθεν του τοιχώματος τοποθετείται OSB (λεπιδόπλακα) 11χιλ. και γυψοσανίδα 12χιλ., όπου στοκάρεται και τρίβεται.

 

3)Ταβάνια


Κατασκευάζονται ως εξής : τοποθετείται OSB (λεπιδόπλακα) 11 χιλ κάτω από τα ζευκτά της στέγης, 30χιλ διογκωμένης πολυστερίνης και γυψοσανίδα 12χιλ. , όπου μετά στοκάρεται και τρίβεται.

 

 

 

4) Στέγη

Στέγη ζευκτών μεταλλική από βιομηχανοποιημένο σίδηρο 38mm x 38mm,στην οποία τοποθετούνται απέλες (σκουρέτα) ,ειδική μεμβράνη, καδρόνια 4cmΧ6cm και κεραμίδια ολλανδικού τύπου, βάση στατικής μελέτης ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

 

5) Αντισκουριακή προστασία μεταλλικού σκελετού


Όλα τα μεταλλικά στοιχεία της κατασκευής υφίστανται εξωτερική και εσωτερική βαφή , με εμβάπτιση σε ειδικό προστατευτικό αντσκωριακό αστάρι, αλκυδικών ρητίνων πυκνότητας 1,60-1,66.

 

6) Υδραυλικές σωληνώσεις

Όλες οι σωληνώσεις είναι χωνευτές θερμού και ψυχρού νερού από πράσινo θερμοκολλητικό σωλήνα , αντοχής έως - 25 o C . Επίσης αποχετεύσεις κουζίνας και λουτρού καταλήγουν με σιφώνια έως και έξω από την οικία.

 

7) Θέρμανση {σωληνώσεις καλοριφέρ}

Τοποθέτηση μονοσωλήνιου συστήματος. Δεν συμπεριλαμβάνονται λέβητας και σώματα.

 

8) Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις

Όλες οι εγκαταστάσεις είναι χωνευτές βάσει του Ευρωπαϊκού Κανονισμού, μετά καλωδίων και μεταλλικού πίνακα. Περιλαμβάνουν στην κουζίνα δύο πρίζες ενισχυμένες πάνω από το πάγκο, στο μπάνιο πρίζα για σεσουάρ. Ακόμη παρέχεται γραμμή ψυγείου, ηλεκτρικής κουζίνας, πλυντηρίου πιάτων,πλυντηρίου ρούχων, κλιματιστικού, θερμοσίφωνα, κουδουνιού, μία γραμμή τηλεφώνου και μία γραμμή τηλεόρασης ( η τοποθέτηση γίνεται κατ ́ επιλογή του πελάτη ). Οι διακόπτες και οι πρίζες είναι ευρωπαϊκής προέλευσης. Επίσης εξασφαλίζεται η παροχή μονοφασικού ρεύματος έως έξω από την οικία.

 

9) Εσωτερικά κουφώματα

Ανοιγόμενα, κατασκευάζονται από ξυλεία αρίστης ποιότητας με επίστρωση λαμινέιτ . Η επιλογή της απόχρωσης από τον εκθεσιακό μας χώρο. Παραδίδονται πλήρη με πόμολα και κλειδαριές .

 

10) Κουφώματα εξωτερικά

Συνθετικά της γερμανικής εταιρίας KBE System 70 mm και αντίστοιχα πάνελ εισόδου συνθετικό απόχρωσης λευκού τυφλό , επιλογή από την έκθεση της εταιρίας.

 

11) Υαλοπίνακες

Διπλά διάφανα τζάμια 0,4mm+0,4mm.

 

12) Ντουλάπια κουζίνας

Ντουλάπια κουζίνας από αρίστης ποιότητας μελαμινούχο πορτάκι Soft Forming , κρεμαστά και δαπέδου έως 6 τρέχοντα μέτρα , ύψος ντουλαπιών 90cm με πάγκο και νεροχύτη εντοιχισμένο με δύο οπές . Πάνω από τον πάγκο τοποθετούνται πλακίδια ιταλικά από δειγματολόγιο της έκθεσής μας και βρύση μικτή θερμού και ψυχρού νερού.

 

13) Ντουλάπες δωματίων

Ντουλάπες από άριστης ποιότητας μελαμινούχο πορτάκι Soft Forming σε κάθε υπνοδωμάτιο, πλήρεις, με πόμολα επιλογής από την έκθεσή μας, διαστάσεων η καθεμία 1,80m x 2.70m.

 

14) Δάπεδα

Όλα τα πλακίδια είναι ιταλικά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Η επιλογή γίνεται από την έκθεση του καταστήματος μας.. Ποδιές μαρμάρων εξωτερικών κουφωμάτων από ημίλευκο μάρμαρο Καβάλας, πάχους 2cm.

 

15) Είδη υγιεινής

Λεκάνη – καζανάκι , νιπτήρας , ντουζιέρα η μπανιέρα , πλακίδια μπάνιου ύψους 2,10m. Τα αξεσουάρ μπάνιου που περιλαμβάνονται είναι : πετσετοκρεμάστρα, άγγιστρο, ποτηροθήκη, σαπουνοθήκη, σπογγοθήκη, χαρτοθήκη, κρίκος. Συμπεριλαμβάνεται καθρέπτης ( από την έκθεσή της εταιρίας μας ) διαστάσεων 50cm x 82cm και θερμοσίφωνας 80 λίτρων, 60 o C.

 

16) Χρωματισμοί

Εξωτερικά βαψίματα με ακρυλικά χρώματα και εσωτερικά, με πλαστικά χρώματα με δυνατότητα επιλογής του πελάτη όσο αφορά την απόχρωση (μία απόχρωση σε κάθε χώρο) .

Η διαδικασία περιλαμβάνει : 


  • 1ο στάδιο: αστάρωμα  ή ακρυλικό χρώμα.
  • 2ο στάδιο, δύο επιστρώσεις με πλαστικό


 


17) Βεράντες – Εξώστες

Οι βεράντες είναι μεταλλικού σκελετού ,με τρόπο κατασκευής όπως της οικίας, συμπεριλαμβάνοντας μεταλλικά κάγκελα σχεδίου της εταιρίας , πλακίδια ιταλικά σε παράλληλη σειρά μόνο στις σκεπαστές των βεραντών, ηλεκτρική εγκατάσταση με μία πρίζα στην κεντρική βεράντα , τον απαιτούμενο φωτισμό και μία παροχή ψυχρού νερού.